Healing & Zuivering de spirituele blog van Alex Bruinsma

Welkom !

 

Dit is mijn spirituele blog op mijn website. Hier schrijf ik over allerlei onderwerpen op voornamelijk spiritueel gebied, maar ook over paranormale zaken en over healingen en energiewerk. De wereld is op dit moment erg in beweging en er gebeurd veel. We zitten in een stroomversnelling tussen meerdere dimensies en het is nu kijken wat we willen. Voor veel mensen die er niet bewust mee bezig zijn is het toch wel verwarrend. Aan de ene kant merken ze wel dat er iets gaande is want men gaat met de stroom mee, maar aan de andere kant kan men er geen vinger op leggen.
De mensen die er bewust mee bezig zijn zitten op voor een dubbeltje op de eerste rij maar beseffen niet dat er nog veel te doen is. Spiritualiteit is in beweging zijn maar er is nog een lange weg te gaan. Er komt in dit leven nog geen eind aan en in het volgende leven ook niet, want we gaan maar door.

Het is bijzonder om in deze tijd hier op aarde alles mee te mogen maken. Alle zielen die nu op aarde zijn hebben er voor gekozen om dit mee te mogen maken. Er zitten ook heel veel hogere zielen bij om dit unicum te beleven. Het is niet voor niets dat er zoveel mensen met spiritualiteit bezig zijn. Het is wel mooi om te zien hoe snel het allemaal gegaan is. Ook internet heeft er zeker er toe bijgedragen dat het een enorme vlucht heeft genomen. Ga je naar een boekhandel toe, dan zie je al hoeveel spirituele boeken er zijn. Spiritualiteit verveeld nooit, want het hoort bij de mens. Met ons zelf bezig zijn, over ons zelf praten, het is zoals de mens hoort te zijn. Spiritueel zijn is zoals je bent en hoe je je voelt en hoe je kan worden.
Ik schrijf over allerlei dingen. Schrijven zit in mijn bloed. Fantasie, gedachtes, improvisaties en verhalen bedenken. Het maakt mij niet uit. Ik hoop dat je veel plezier beleefd als je mijn blog leest. Ook humor behoort tot mijn ingrediënten dus neem het ook niet te serieus.

 

groetjes,

Alex Bruinsma

5 Responses to “Welkom !”

 1. Beste Alex,
  Ik ben een jaar geleden verhuisd van Amsterdam naar de Achterhoek.(Neede)
  Een week geleden werd ik s’nachts wakker gehouden door geluiden en stemmen,hoewel het altijd stil is in dit kleine plaatsje.Vannacht werd het heel hevig,zo erg zelfs dat ik de hele nacht wakker werd gehouden
  Graag wilde ik advies wat te doen.
  In afwachting op je respons verblijf ik,
  Mvg.
  Huib

 2. Dag Alex,

  Ik las je blog over taboe van negatieve energie en het is erg herkenbaar. Zou je contact met me willen opnemen?
  Mvg, E.

 3. Beste Alex,

  Op mijn zoektocht naar informatie die mij kan helpen om een gebouw (in de oude binnenstad van Den Bosch) te reinigen/helen waarin veel zware energie zit, kwam ik op jouw site terecht. Deze week heb ik een eerste poging gewaagd (ook mijn eerste poging ooit om zoiets te doen) met witte salie en intenties en affirmaties. Toen ik er ’s anderendaags kwam, leek het of er van alles is losgeweekt maar “het” is allesbehalve weg. En dus zoek ik nu naar meer informatie om vervolgstappen te zetten. En zo kwam ik op jouw website terecht.

  Dank je wel voor alles wat je hier deelt. Ik zal eerst eens alles gaan lezen want ik heb zelf het gevoel dat ik deze reiniging/heling moet doen. Misschien moet ik het niet “doen” maar wel in gang zetten, initiëren… Dat zal nog blijken. Fijn dat hier in ieder geval informatie te vinden is.

  Is er trouwens een manier om me op jouw blog te abonneren? Ik ben erg benieuwd wat je te melden hebt over borderliners…

  Hartelijke groet,

  Carine

 4. V. Delgado says:

  Beste Alex,

  Ik wil heel graag dat mijn huis ook als persoon word gezuiverd.
  Er gebeuren te veel heftige dingen in mijn gezin.

  Hopelijk kunt u snel contact opnemen met mij.

  Met vriendelijke groet,
  V.D.

 5. Beste Alex,

  Graag wil ik informeren naar de kosten voor het reinigen van ons huis en gezin van 4.

  Hopelijk ontvang ik uw reactie.

  De vriendelijke groet,

  C.LC

Leave a Reply