Healing & Zuivering de spirituele blog van Alex Bruinsma

Een gesprek met God

12.02.2013 · Posted in Spiritueel

god

Het is nu zondag en er gaan mensen naar de kerk. Het zijn er niet zoveel meer als vroeger. Ik heb zelf op Rooms-Katholieke scholen gezeten en ook wat kerkdiensten vroeger bezocht. Het was verplicht van school uit. Ik ben zelf niet gedoopt of zo maar de RK-scholen toen waren wel beter als de openbare scholen. Van huis uit waren we meer betrokken bij het Leger des Heils. Die waren heel open, iedereen was welkom en het ging er vriendelijk aan toe. Ik voel me niet verbonden aan een geloof maar erken wel een hogere wezen die wij God noemen. In mijn ogen is God voor iedereen want ieder ziel is immers van hem afkomstig. En niet alleen de aarde, de gehele kosmos is gecreerd namens God. Dus mijn spirituele kijk is dat iedereen met God in contact kan komen omdat wij allemaal vanuit hem zijn ontstaan. Luister maar eens goed naar je gevoel en probeer zijn liefde te voelen. Het is heel bijzonder. Ik heb vanuit mijn praktijk al een aantal klanten zijn liefdesenergie laten voelen, want ook werken met God en met zijn energie is zondermeer een voorrecht.

Omdat het zondag is besluit ik in mijn meditatie met God te gaan praten.

ik : Hallo God, hoor je mij ?
God : Jazeker mijn zoon

ik : God, hoe staat het leven ?
God : Het is druk

ik : Ik heb vragen God, heb je even tijd ?
God : Altijd

Ik : Wat zoekt de mens op aarde ?
God : Allemaal zoeken ze hun weg terug naar boven, alleen is men de weg kwijt, en daar worden mensen verdrietig van

Ik : Waarom doen wij dit ons aan ?
God : Buiten dit verdriet om hebben jullie nog een ander pad te volgen, en dat geeft innerlijk conflicten

Ik : Wat kunnen wij er aan doen ?
God : Zoek vrede in jezelf en besef dat het maar tijdelijk is

Ik : Wat kan je over mij vertellen ?
God : Je bent met een ontdekkingsreis bezig op deze wereld

Ik : Doe ik dat goed ?
God : Alleen maar

Ik : Zijn er nog dingen waar ik op moet letten ?
God : Vergeet jezelf niet, je geeft veel

Ik : Wat staat er mij nog te wachten ?
God : Opzienbare dingen, wonderen, maar ook teleurstellingen, dat hoort erbij

Ik : Zijn er nog dingen die je wilt doorgeven ?
God : Ga door, ik weet dat je je best doet, geef niet op

Ik : dank je God, met liefde en respect
God : het is goed Alex

Leave a Reply