Healing & Zuivering de spirituele blog van Alex Bruinsma

George Williams, de uitvinder

11.30.2013 · Posted in Spiritueel

 

sciencelab

George Williams is een 44-jarige onderzoeker aan een Amerikaanse universiteit met als specialiteit electronica en electro-magnetisme. Het is ook min of meer zijn hobby en hij experimenteert er aardig op los. Zijn nieuwste experiment is een soort detector van energie. Na vele pogingen en afstellingen ziet hij op een bepaald moment straling en energiegolven in beeld verschijnen op mijn monitoren. Alleen dit kent hij nog niet. Hij richt zijn sensor op een plant en ziet bijzondere energiegolven ervan af komen in verschillende kleuren.
Heel verbaasd kijkt hij het aan en hij richt de sensor op mijn hand. Ook daar energie, draaiende kolken en energiegolven en wat hij ook ziet is dat er een soort krachtveld om hem heen zit met vele kleuren en energiegolven.
Als hij het vermogen nog verder opvoert ziet hij ook de energie in zijn hand zelf. Hij weet niet dat hij iets revolutionair uitgevonden heeft. Die avond vertelt hij zijn vrouw over zijn bevindingen en zij wordt nieuwsgierig wat hij verteld. Ze herkent datgene wat zij geleerd heeft op de healing workshops die zij volgt. Zij vraagt of zij het kan zien wat hij bedoeld. De volgende dag richt hij de scanner op een dier en ja hoor, zijn vrouw herkend het auraveld en de chakra’s. En als hij het op haar richt wordt haar gehele auraveld en chakra-systeem zichtbaar. George heeft een bijzonder apparaat uitgevonden die de mens laat zien wat velen al weten maar nog nooit echt in levende lijve heeft mogen aanschouwen.
George maakt er een portable systeem van en laat het ook andere wetenschappers en collega’s zien. Enkele van zijn studenten maken reproducties van het systeem en wordt het verder uitgetest op andere proefpersonen. Al gauw komt men achter dat een mooie heldere energieveld voor een gezond persoon staat en donkere vlekken voor ziekte, tumoren en tot vele verbazing ook voor vreemdsoortige entiteiten die om bepaalde mensen hangen. Ook wordt donkere energie gezien waardoor energie niet wil stromen. De gehele paranomale wereld staat op zijn kop, want met dit apparaat kan men de onzichtbare wereld dus zien. Je hoeft niet meer helderziend te zijn. Hoewel er veel belangstelling is voor zijn uitvinding zijn de wetenschappers er druk mee bezig om het uit te testen. Een gezond persoon straalt mooie energie uit en een ziek persoon niet. Men schrikt echter als men een ziek persoon medicijnen geeft. In beeld worden zijn kleuren niet mooier, echter steeds slechter. Zijn medicijnen dan dus inderdaad niet goed voor je energieveld ? Ook andere belastende invloeden worden onderzocht. Mobieltjes, wifi en andere stralingsinvloeden hebben een impact op je energieveld want in beeld ziet men dat ons energieveld daar aardig van slag raakt. Men zoekt spoedig naar gevoelige mensen als proefpersoon aangezien zij kunnen zeggen wat ze voelen en wat de wetenschappers in beeld krijgen te zien.
Entiteiten worden voor het eerst in beeld gebracht en men ziet tot verbijstering dat er een hele wereld van vreemde wezens op aarde aanwezig zijn. De beelden zijn zo echt, dat is niet een storing of afwijking van het apparaat. Zelfs de militaire staf komt in beraad hierover wat te doen.

Er gaat een wereld open en de wetenschap staat op zijn kop. Er zijn veel geinteresseerden maar ook veel tegenstanders die het apparaat vervloeken als pure oplichting en dat het wetenschappelijk niet onderbouwd is. Maar het gaat echter een groter vlucht nemen. Niemand minder dan de NASA maakt een grotere versie van het apparaat en bouwt het in zijn nieuwste satelliet die gelanceerd gaat worden. De beelden die naar aarde worden gezonden zijn spectaculair. Nog nooit eerder is energie in de kosmos op deze manier in beeld gebracht. Nu ziet men echt donkere materie in al zijn vormen en ziet men energierasters en energiebindingen tussen planeten en sterren. Men is verbijsterd wat men ziet en het zet de astronomische wereld op zijn kop. Er is zoveel waar te nemen en ook op aarde registreert men zoveel nieuws dat het nog een tijd zal duren voordat men alles kan verklaren en er een nieuwe theorie over kan onderbouwen. George Williams heeft een revolutionair apparaat gemaakt waar de mensheid al jaren op zit te wachten. Nu worden de helderzienden, de spirituele wereld en de healers eindelijk voor serieus genomen. Echter er is nog veel tegenstand. Veel mensen geloven het niet, ondanks dat de beelden het laten zien.  De eerste stap is nu genomen en er zullen nog velen volgen. Een ommekeer in de geschiedenis is nu gekomen.

Een bijzonder verhaal, niet ? We wachten nog tot er een George Williams komt die het apparaat gaat uitvinden. Tot nu toe moet je mij maar geloven, want er is meer dan we zelf zien en ervaren.

Leave a Reply