Healing & Zuivering de spirituele blog van Alex Bruinsma

Website is bijna af en verder wat anekdotes

11.30.2013 · Posted in Overige, Paranormaal

website

Ik ben tevreden met mijn huidige opzet. Het was niet zoals het de bedoeling was of uberhaupt wat ik zelf er van voorstelde, maar uiteindelijk is het een hele originele grafische website geworden. Ik zat lang te zoeken naar een redelijke mooie oplossing om mijn lijsten met artikelen op een nette manier te publiceren maar op een grafische manier is meer van deze tijd en het ziet er ook nog prachtig uit. Het betekent wel zoeken naar mooie plaatjes om alles te ondersteunen, maar het werkt heel goed. Ook voor bezoekers die met een tablet of mobiel werken is dit natuurlijk een verademing dan constant op links te moeten klikken.
Dit is echt een website van de toekomst. Op dit moment moet ik nog veel artikelen op de achtergrond naar overzetten en wat er ook nog moet gebeuren is dat er nog het nodige gescreend moet worden wat nu nog actueel is en op bepaalde punten mag nog het nodige bijgeschaafd en bijgewerkt worden. Voorlopig heb ik gelukkig nog genoeg tijd om het te doen.
Veel spiritueel was ik zelf niet bezig maar voelde wel genoeg gidsen-aanwezigheid tijdens het bijwerken van de website. Het werden wat nachtelijke uurtjes omdat ik deze week vrij was. Maar goed ik kon de slaap in de ochtend gelukkig wat inhalen. Op dit moment ben ik wat aan het surfen en kom veel moois tegen. Het wordt straks nog een probleem met kiezen.

In de mail krijg ik nog veel aanvragen voor hulp. Het is tegenwoordig alleen maar heftige zaken wat ik te lezen krijg. Er gebeurt van alles in huis wat eigenlijk in een spookhuis hoort en de mensen voelen zich ook lichamelijk en geestelijk niet zoals het hoort. Het is tegenwoordig alleen maar demonisch en met een boel negatieve energie wat we voor ons kiezen krijgen en het onvoorstelbaar dat veel mensen pas hulp vragen als het al heel erg is in huis. Ik zou eerder aan de bel trekken. Je kan hun situatie ook niet vergelijken met mij, want ik weet waar ik op moet letten, weet wat het is en ook dat het er niet hoort. Ben je eerst of nooit met dit in aanraking gekomen, dan zal je het eerder eerst negeren of denken, ach het is morgen toch weer over.
In de afgelopen jaren heb ik soms de vreemdste verhalen van klanten gehoord wat hun overkomen is. Maar is het bijzonder dat veel mensen niet meteen bang zijn maar zo nuchter zijn dat ze er gewoon verder gaan met het leven. In één geval vertelde een klant mij dat ze niet kon slapen omdat de lamp zo vreemd zat te knipperen naast haar bed. Ze draaide het peertje uit de lamp en zette het op haar nachtkastje. Plotseling lichtte het peertje op en straalde volop de ruimte in. De vrouw keek vreemd op en zuchtte en draaide zich om te slapen, dat zien we morgen wel weer verder, zei ze in haarzelf.
Achteraf heb je hier in huis te maken gehad met een heel pittige entiteit met zoveel negatieve energie dat ie zulke bijzondere dingen voor elkaar kon krijgen.

Een ander hele pittige geval maakte ik ooit in België mee, vlak over de grens. Ik kreeg hier te maken met zwarte magie en de demonische entiteiten die hier gebruik van maakten. Ik werd opgehaald in Weert en we reden naar haar huis net over de grens. Onderweg vertelde dat ze heel veel pech had en dat haar eigen auto weer defect was. Er bleek een entiteit bij haar huis te zijn die dus het nodige onder de motorkap allemaal lostrok zodat de auto het niet meer deed. Dat klonk dus heftig in mijn oren.
Toen we het dorp inreden werden we aangevallen door negatieve entiteiten. Ik voelde de negatieve energie de auto binnenkomen maar gelukkig werden we beschermd door mijn gidsen. Er stond dus wat op mij te wachten. We gingen uit de auto en liepen van de voordeur meteen het huiskamer in en het zoemde daar van hele zwermen grote bromvliegen. Heel bizar dus. Duizenden grote bromvliegen vlogen daar rond. Ik begon meteen met het zuiveren en hoe verder ik kom hoe steeds minder vliegen er waren. Het was puur negatieve energie wat daar afspeelde. Nadat ik klaar was, was er geen vlieg meer te bespeuren en was het rustig in huis. Ik heb bij de zuivering ook de omgeving meegenomen wat mogelijk was. Het was daar niet goed wat ik daar voelde.
Achteraf als ik daarop terugkijk dan had ik nu heel anders aangepakt. Tegenwoordig kunnen we op afstand meer waarnemen en ook al oplossen, maar dat was toen nog niet aan de orde en ik was er spiritueel gezien ook nog niet zover. Ik was al lang blij dat ik niet achter de vliegen hoefde aan te jagen. Maar het is wel schrikken als je dat in je eigen huis waarneemt. Gelukkig bleef ik rustig en wist ik meteen waarmee we te maken hadden. Later vertelde die mevrouw dat het gelukkig rustig was gebleven in haar huis en heb ik verder niets meer van haar vernomen.

 

Leave a Reply