Healing & Zuivering de spirituele blog van Alex Bruinsma

Buitenaardsen

03.02.2016 · Posted in Spiritueel

buitenaardsen

Het is een onderwerp dat vooral in de vorige eeuw steeds ter sprake kwam en meer in negatieve zin. UFO-verschijningen en de bijbehorende verschijnselen zoals ontvoeringen en vreemde zaken die men niet kan verklaren. Hoe bewuster de mens werd, hoe bewuster men ook werd dat het wel heel vreemd zou zijn dat wij het enige leven zouden zijn in een immense grote kosmos met zijn miljarden sterrenstelsels.
Er bestaan zeker buitenaardse beschavingen die al eeuwen weten dat wij mensen bestaan. Een deel zorgt voor ons en beschermen ons tegen de negatieve buitenaardse rassen die deels toch weten contact te leggen. Als je de Star Trek films volgt of de series heb bekeken dan weet je dat de federatie in deze films een grondwet hanteert waarbij ze niet mogen interferen in andere buitenaardse beschavingen die nog in lage ontwikkeling zijn. Alles moet via de natuurlijke weg lopen en als buitenaardse beschavingen nog niet aan toe zijn om buitenaardsen te ontvangen, dan mag het ook niet gebeuren.
De buitenaardsen die al veel verder ontwikkeld zijn als de aardse beschaving houden zich ook op deze manier afzijdig en willen niet in ons bestaan teveel ingrijpen of beinvloeden. Bij een buitenaardse beschaving die verder ontwikkeld is dan ons denken we vaak aan technologie voorsprong en aan ruimteschepen. Deels klopt dit wel, maar vooruitgang betekent ook dat ze in spirituele zin verder gegroeid zijn. Ze hebben inzichten gekregen in het bestaan en hebben hierdoor een andere kijk op het gehele gebeuren dan wij. Verder betekent spirituele groei ook dat je in de energietrilling anders bent en dus buitenaardse beschavingen in een ander dimensie vertoeven als ons. Hierdoor kunnen wij ze niet allemaal waarnemen hoewel ze er wel zijn. Dus als je leven zoekt in onze dimensie dan zal je daar weinig tegenkomen. Veel buitenaardsen zijn onze dimensie ontgroeid en zijn veel verder ontwikkeld dan ons. Ons besef van bestaan en tijd is slechts beperkt. De mensheid ziet zichzelf centraal staan maar beseft te weinig dat wij als mensen maar kort bestaan en zelfs heel kort bewust zijn van ons bestaan. Op kosmisch niveau is dit slechts een fractie van een seconde. Het is dus niet vreemd dat er lang voor ons bestaan al buitenaardse beschavingen zijn ontstaan op andere planeten en dat die veel verder zijn. Elke buitenaardse ras volgt ook zijn eigen spirituele ontwikkeling.
Nog bijzonder is dat buitenaardse beschavingen niet vreemd zijn voor ons. De meeste zielen op aarde hebben ook op andere planeten gereincarneerd en zijn zelfs ouder als het menselijke ras. Voor veel mensen is de aarde dus niet eens hun thuisplaneet maar heeft men duizenden jaren geleden al eerder op andere planeten rondgelopen en daar hun spirituele lessen gehad. Er is wel het nodige bekend over de buitenaardse beschavingen. Ik zal binnenkort een deel hierover schrijven op mijn websites.

Leave a Reply