Healing & Zuivering de spirituele blog van Alex Bruinsma

Nieuwe website

11.29.2013 · Posted in Overige

gidsen1

Ik ben druk bezig met een nieuwe site aan het ontwerpen. De oude site is niet meer up te daten door te oude software dus het werd tijd om vanaf een leeg script opnieuw een site op te vullen en deze later over de oude site heen te zetten. De vrije tijd die ik nu heb door vrije dagen van mijn werk op te nemen en de tijd die ik heb door op mijn spirituele ontwikkeling te richten kunnen nu goed gebruikt worden. Ik heb al langer plannen maar het kwam er maar niet van. In de tussentijd heb ik wat kleinere sites al opgericht maar nu kan het bij elkaar combineren. De eerste graphics heb ik al gemaakt. Mijn spirituele ontwikkeling en nieuwe kennis betekenen ook dat ik het nodige aan tekst mag aanvullen of aanpassen naar nieuwe inzichten. Er is de afgelopen tijd veel bijgekomen aan kennis, ervaringen en nieuwe mogelijkheden. De site zal dus weer up to date zijn. Oude kennis zal op de achtergrond gezet worden of zijn niet meer van deze tijd. Het stuk over huizen zuiveren zal ook de nodige aanpassingen kennen en is bijgewerkt. Het wordt dus een leuk project. Helaas kom ik erachter dat ik geen database kan aanmaken zodat het installeren van de nodige programmatuur nog niet gaat lukken. Ik heb een mail naar de helpdesk gestuurd en wacht nu op antwoord.
Het is altijd spannend als je moet beginnen. De rest gaat vanzelf. Het is druk afgelopen 24 uur. Ik merk een voortdurende aanwezigheid van krachtige gidsen in mijn huis en soms volgen ze me. Er is wat gaande aan de negatieve kant en ook mijn collega voelt dat aan. Als lichtwerker sta je soms bloot aan de grillige kant van het duister en willen ze soms ze lastig vallen. Het was de afgelopen tijd rustig aan het front maar het slechts stilte voor de storm. Een goede bescherming van huis en van jezelf is tegenwoordig een must en ook de aanwezigheid van gidsen moeten mij het gevoel van veiligheid en vertrouwen geven. Het is nu afwachten wat er gaat gebeuren.
Waarschijnlijk zal het meevallen maar je moet soms op je hoede zijn. Vanavond nog een tijdje met de gidsen zitten praten over de situatie. Morgen is er weer een dag en cursus in de avond. De vrije week gaat vlug voorbij en ik zal nog wat plannen moeten maken wat ik deze komende week wil gaan doen. Ik wil nog bruine bonensoep maken, een gevulde maaltijd soep dus. De eerste keer dat ik deze soep maak. Verder wil ik nog de keukenkast opruimen want het wordt nogal vol daar. Tja, genoeg werk aan de winkel dus. Ik heb de afgelopen drie dagen niet zoveel gedaan. Beetje luieren en wat achter de computer doen. Deze blog zal ik binnenkort overzetten naar mijn nieuwe website en dan zal alles vanaf mijn eigen omgeving constant bijgewerkt worden. Ik ben benieuwd hoe dit gaat werken.

Leave a Reply