Healing & Zuivering de spirituele blog van Alex Bruinsma

Gedachten zijn krachten

11.29.2013 · Posted in Spiritueel

gedachten

Onze gedachten zijn energie en als onze wil en intentie ook nog krachtig is, dan kunnen gedachtes bijzondere dingen tot stand brengen. Het was voorheen voorbehouden aan mensen die hier veel mee bezig waren waardoor deze manier van werken echt krachtig werkt en aan degenen die van nature krachtig van energie zijn.
Als je daar bewust mee bezig bent kan het een echte gave zijn om healingen, zuiveringen en verlangens tot stand te brengen. Het is ook negatief te gebruiken maar dan ben je meer bezig met zwarte magie praktijken. Onbewust werkt het ook. Wat veel mensen niet beseffen is dat iedereen hiermee bezig is, in mindere mate en ook vaak onbewust. Door negatieve gedachtes kunnen wij de sfeer om ons heen in negatieve zin beïnvloeden. We kunnen negatief over iemand denken, of jaloers zijn. Als we dat doen sturen we eigenlijk al negatieve energie naar die persoon toe. Gelukkig komt het niet meteen als een belading binnen, maar stel dat jouw energie heel krachtig is en de ander is best gevoelig, dan kan het best hard aankomen. De ander voelt zich ellendig en moe, terwijl jij ook negatief wordt. Energie werkt namelijk altijd twee kanten op. Als een groep mensen allemaal een beetje negatief zijn dan kan het in totaal een hele krachtige negativiteit vormen. Als we dat op een persoon richten dan wordt die persoon behoorlijk onder vuur genomen en dan krijg je de vorm van zwarte magie. Niet voor niets kan er dan vreemde dingen gebeuren. Men voelt zich letterlijk verstoten worden.
Anno 2013 is de mens in energietrilling omhoog gegaan. Dit betekent dat onze gedachtes ook krachtiger zijn geworden. Wat je nu denkt of visualiseert wordt in de energie wereld werkelijkheid. We hebben dus krachten gekregen waar de meeste mensen nog niet bewust van zijn. Het is echter aan ons om bewust te worden van onze energie en het feit dat we ook verantwoordelijk zijn voor de energie om ons heen en de energie die we naar anderen uitstralen. Dat is een les waar de meeste nog niet bij stil staan. Tot nu toe is slecht een klein deel van ons positief bezig en een groot deel van de mensen worden door negatieve gedachtes, emoties en angst onder de duim gehouden. Ook de duistere kant van het paranormale heeft invloed op de negatieve energie en wordt ook daardoor aangetrokken en zal dat allemaal in een soort visuele cirkel in stand
worden gehouden. Het is aan ons om daaruit te komen en dat kunnen we ook. Als alle mensen tezamen positief gaan denken, dan zal er een enorme positieve energie tot stand worden gebracht wat de hemel op aarde zal brengen. We kunnen het allemaal en we zijn niet bewust hoeveel power we tezamen hebben. Het zou mooi zijn als de mensheid dat gaat beseffen. Dan wij we als collectief tot bijzondere dingen in staat. Ik ben zelf al een tijd bezig met visualiseren en werk hiermee ook met healingen en zuiveringen. Vooral op healingsgebied kan je hier bijzondere dingen mee tot stand brengen. Behalve gedachtes en visualiseren kan je hiermee ook energie mee besturen want met onze gedachtes zijn we namelijk niet beperkt tot de 3-dimensionale wereld waar we in leven. Het overschrijft onze grenzen en realiteit en we kunnen hier letterlijk dimensies overstijgen. De mens beseft nog lang niet wat we hier straks mee tot stand kunnen brengen. Het is nu nog telepathie, straks komt telekinese en mogelijk gaan we zelfs teleporteren. Dat zijn de drie T’s wat ook in de science-fiction serie The Tomorrow People wordt genoemd. Maar eigenlijk is er nog een grote T die we ook gaan overstijgen. De T van Tijd. De tijd gaat steeds sneller en het komt zelfs tot het moment dat tijd niet meer bestaat. Dan staat de tijd letterlijk stil en beleven we alles in het nu. Dat kunnen we allemaal nog niet goed beseffen, maar die kant gaan we wel met zijn allen op. Het zijn de 4 T’s waar we naar toe groeien.

Leave a Reply