Healing & Zuivering de spirituele blog van Alex Bruinsma

Cordyceps en Barley Grass

11.29.2013 · Posted in Healing

cordyceps

Ik was gisteren op bezoek bij mijn kapster in Arnhem die ik al een tijdje ken. Zij knipt mij en ik help haar en haar klantenkring met mijn spirituele werk. Ik ken haar man, haar familie en geregeld gaan we ook uiteten en ervaringen uitwisselen. We komen soms tot bijzondere dingen. Gisteren vertelde haar man over een duur geschenk die hij kreeg uit China en het bleek om Cordyceps te gaan. Het is een soort schimmel die op insecten leeft en dat samen wordt gedroogd en dan moet je dan verpulverd en dan moet je dat innemen.
Het is zeldzaam als het puur is en daarom is het ook duur om te verkrijgen.

Wat doet Cordyceps ?

Cordyceps heeft een bijzonder krachtige positieve werking op onze lichaam en geest. Het werkt versterkend en stimulerend. Volgens de Chinezen heeft het ons zowel Yin als Yang energie en hierdoor stimuleert het datgene in ons lichaam waar deze energie aanwezig is. Onze longen geeft ons de Yin-energie en onze nieren de Yang-energie. Het werkt dus krachtig op onze ademhalingssysteem en ons nierstelsel. Je voelt je krachtiger, helder en werkt krachtig door op alle overige lichamelijke systemen.

Het heeft een heel bijzondere krachtige werking op neuro-endocriene systemen, dus onze klieren. Het stimuleert de bijschors, de bijnieren en het heeft een neurotransmitter die het zenuwstelsel beschermt en ook voor ontspanning zorgt voor onze vaatwanden ten tijden van stress. Het heeft een remmende werking op depressies.
Het stimuleert de sexualiteit van de mens en werkt hierdoor positief bij mensen met impotentie en andere sexuele stoornissen. Het heeft een stimulerende werking op al datgene wat betrokken is bij onze geslachtsdrift.

Ik heb hier samen met mijn gidsen de Cordyceps energie ontwikkeld dat dezelfde werking heeft als dit middel en het werkt bijzonder krachtig aangezien het ook nog kosmisch is. Ik moest het wel in kracht verminderen want het was anders te veel van het goede, maar het werkt heel mooi.

Barley Grass is een bijzonder zuiver natuurlijk voedingssupplement en zondermeer voor iedereen aan te raden. Het is biologisch gerstegras dat vroeg wordt geoogst en zo wordt behandeld dat de poedervorm nog alle vitamines, mineralen en andere noodzakelijke stoffen die voor ons belangrijk bevat. In bijgesloten link meer informatie over dit bijzonder produkt : http://www.nutribliss.nl/a-26172640/detox-amp-ontgifting/barley-grass-poeder-gerstegras-poeder-250-gram-bio

Ik heb hiervoor ook een energievorm ontwikkeld die dezelfde positieve werking uitoefent op ons lichaam. Het trekt je naar beneden toe geeft rust en ontspanning. Het werkt heel mooi. Buiten de energievorm raad ik ook zondermeer de produkt aan om te gaan gebruiken. Ik heb begrepen dat je er heel lang mee doet waardoor de kosten ontzetettend mee valt in vergelijking met andere vitamine supplementen die vaak veel meer kosten.

Leave a Reply