Healing & Zuivering de spirituele blog van Alex Bruinsma

De kracht van DNA

06.08.2014 · Posted in Healing

 

dna

De mensheid weet sinds kort het bestaan van DNA af. De kennis over het bestaan van DNA is nog geen eeuw oud en behoort tot een van de grootste ontdekkingen in de wetenschap. DNA verteld ons dat mensen uniek zijn. De kans dat je iemand treft met dezelfde DNA is vrijwel nihil en hierdoor is het ook een unieke informatie geworden bij het oplossen van misdaden. DNA laat ons ook zien hoe we opgebouwd zijn, wat onze erfelijke eigenschappen zijn, en hoe we fysiek in elkaar zitten. DNA laat ook zien van wie we afstammen en van wie we de erfelijke eigenschappen hebben gekregen.

DNA is de code van hoe je als mens opgebouwd bent in lichamelijke opzicht. Deze codering is heel uitgebreid en er wordt nog steeds onderzocht hoe deze precies in elkaar zit. Het bijzondere van deze codering is dat het bijna overal in ons lichaam aanwezig is en elke cel vertegenwoordigd deze codering. Het is interessant om te weten wie deze codering gebouwd heeft. Heeft de natuur ons zo ontworpen of is hier een hogere beschaving of hogere macht hiermee bezig geweest.
Als onze wetenschap hier nog zoveel moeite en tijd voor nodig heeft om te ontdekken hoe dit precies opgebouwd is, dan mag je wel beseffen dat onze DNA, hoe klein het ook is, heel bijzonder is.
DNA is de blauwdruk van het leven. Ook planten en dieren hebben een DNA. De verschillen onderling in DNA tussen de rassen hoeven niet groot te zijn maar toch kunnen er hierdoor hele andere wezens van ontstaan.
Ons DNA kan ook aangetast worden door externe invloeden omdat ons DNA erg kwetsbaar is. Tegenwoordig zijn de negatieve invloeden alleen maar erger geworden en kunnen hierdoor dus ziektes en afwijkingen in ons lichaam ontstaan.
Tumoren en tenslotte kanker zijn ziektes die door foutieve DNA ontstaan en aangezien deze steeds meer voorkomen in onze moderne tijd, mogen wij concluderen dat ons unieke DNA onder druk staat. Omdat ons DNA heel klein en erg kwetsbaar is, is slechts een hele kleine negatieve invloed al voldoende om deze te beschadigen. Veel ziektes beginnen heel klein en worden langzaam groter en hierdoor een probleem. Wees bewust dat alle kleine beetjes helpen, dus ook je lichaam in goede conditie te houden, en dat ook kleine negatieve zaken dus een behoorlijke impact kunnen hebben waarbij we de gevolgen pas later gaan ervaren. Hoewel ons lichaam in goede conditie al veel kan voorkomen en verhelpen, mogen we ook bewust van zijn dat we veel in eigen hand hebben.

Leave a Reply