Healing & Zuivering de spirituele blog van Alex Bruinsma

Werken met God

11.29.2013 · Posted in Healing

godshealing

Ik werk al een hele tijd met diverse lichtwezens zoals mijn gidsen, de engelen, witte broederschap etc. Sinds eind 2012 ben ik met God in contact gekomen. In eerste instantie heel aarzelend omdat ik ook eerst moest wennen om met zo’n grote macht in contact te treden. Het klonk misschien wel heel religieus als het zo gebruikte, terwijl ik helemaal niet vanuit geloof werkt. In mijn eerste contact met God kreeg ik ook te horen dat ik op zijn hulp kon rekenen want ik was afkomstig van de eerste zielen die hij ooit creerde en die verantwoordelijk waren voor de vorming van de kosmos waarin we nu leven. Maar praktisch gezien was het uitzoeken hoe kan ik God duidelijk maken wat ik wil. Elke keer contact zoeken is mooi maar praktisch gezien tijdens een healing of zuivering is niet altijd handig om het zo te doen. Dus ik begon uit te zoeken hoe ik een opdracht aan God geven om hem aan het werk te zetten en wat kan hij allemaal ? Ook rekening houden met onze eigen spirituele lessen en mogelijkheden kunnen er bijzondere dingen plaatsvinden. God kan helpen waar mogelijk en zelfs bijzondere dingen doen wat andere lichtwezen niet in die mate kunnen. Je moet dus de grenzen proberen te vinden en wat kan. God kan veel en weet veel maar soms in de benaderwijze kan niet alles begrijpen zoals wij dingen begrijpen of zelfs logisch vinden. Je moet hem echt duidelijk wat je wil, kort en krachtig, en dan hij helpen. Zelfs de specifieke woorden die ik moest gebruiken was een zoektocht. Niet alles wordt begrepen want God voelt wat jij voelt en daar moet je je op richten. Elke keer ontdek ik weer wat bruikbaar is, maar het gaat met kleine stapjes maar het is mooi om zijn kracht en liefde te mogen voelen. Sindsdien betrek ik God in mijn spiritueel werk en kunnen er bijzondere dingen gebeuren, meer dingen gedaan worden wat voorheen niet mogelijk was. Het is een uitbreiding van mijn zoektocht in het spiritueel werk.

Leave a Reply