Healing & Zuivering de spirituele blog van Alex Bruinsma

Updating

11.29.2013 · Posted in Spiritueel

Magier

Ik ben nu al enkele weken niet meer op pad geweest om te zuiveren en mensen te helpen. De reden is dat ik ook langzaam maar zeker aan het eind van de energie was en er kwamen meer duistere figuren op mijn pad die ik nog niet kon verslaan : de magiërs. Deze negatieve demonische entiteiten komen steeds meer voor. Deze kwamen voorheen bijna alleen maar voor mijn heftige voodoo en zwarte magie rituelen. Het is niet voor niets dat deze negativiteit zo krachtig is. Het wordt beschermd en in stand gehouden door deze negatieve entiteiten. Omdat ze de beschikking hebben over zwarte magie en ook weten wat je ermee kan doen, dan zijn het echte zwarte meesters waarvoor je moet uitkijken. Ze kunnen zich onzichtbaar maken, zich teleporteren, zichzelf in wit licht zetten, hologrammen maken, zorgen dat jouw paranormale gaven niet goed werken, etc. Er waren al in 2013 veel demonen actief op de wereld met zwarte magie en een deel is inmiddels gemuteerd naar een magiër. Dit in overeenstemming met de stijging van de energie in de wereld waarbij alle energieën nog krachtiger worden. Het is voor de mens nu een keuze maken en bewust te worden van de energie om zich heen en dat we deze met zijn allen ook kunnen beïnvloeden en daar ook verantwoordelijk voor zijn. Het zal zeker nog jaren duren voordat iedereen hier mee verder kan maar het begin is er en wat voor begin. Zo heftig heb ik het nog niet meegemaakt en het lijkt dat het ook steeds heftiger wordt.
Voor de mensen die niet mee willen veranderen of zich vasthouden aan de standaard principes krijgen ook last van deze negativiteit. Deze energie is nu bij 80 % van de mensen aanwezig. Je krijgt onrust bij jezelf en je omgeving, je voelt je moe en zwaar. Slecht slapen, moeite met concentreren. Koude voelen en je voelt je zwakker worden. Als je ziek wordt dan merk je dat het niet meer zo snel hersteld en zo kan je weken je nog lamlendig voelen. Het zijn allemaal tekenen dat het er iets niet klopt.
Helaas zullen de meesten hun heil niet zoeken bij een zuivering en eerder naar de dokter gaan en hun klachten onderdrukken met medicijnen. Ook medicijnen zijn gemakzucht en het niet willen kijken naar de diepere oorzaken van onze klachten. Wat is er aan de hand ? Veel mensen zijn hun spiritualiteit kwijt en negeren de symptonen en signalen die we allemaal krijgen en doorkrijgen. We willen niet meer luisteren naar onszelf, want de waarheid is daar aanwezig.
Voor de maatschappij zal dit grote gevolgen hebben. Anarchie, onrust, angst, zwakke mensen, veel chronische zieken en stress. Allemaal in negatieve zin want de energie zal ons voortdurend raken zolang wij niet daar bewust mee aan de gang gaan. Er zijn kleine groepen mensen bewuster geworden en die daarmee kunnen handelen. Het is pas het begin en zal zeker nog enige tijd duren voordat het op grotere schaal een ommekeer kan gaan vormen. Het begin is er. En als dat begint te lopen dat komt alles weer in balans zoals het moet. En dan vroeg of laat gaan we weer in energie omhoog en zal er weer een strijd komen. Ook ik zit in het traject om weer hoger te komen. Ik merk de vermoeidheid omdat mijn trilling omhoog gaat en slaap ook veel meer dan voorheen.
Het trainen en focussen van mijn paranormale gaves gaat gestaag maar ik kom er wel met de hulp van de gidsen die me daarbij helpen. In mijn gedachten vraag ik me af of dit in het verleden ook al eerder gebeurt is dat de mensheid een strijd voerde tegen negativiteit omdat de energie omhoog ging. Het zou haast moeten. Als je naar de spirituele kalender kijkt van de Maya’s dan zou er 394 jaar geleden het vorige tijdperk moeten begonnen. Dan kom je uit in het jaar 1618. Wat gebeurde in de jaren daarna ? Na vrede werd de 80-jarige oorlog hervat. Er was een machtstrijd gaande tussen Johan van Oldebarnevelt en prins Maurits van Oranje, en veel oorlog en handel over specerijen. De mens is bezig de kosmos te ontdekken (Kepler). In de jaren daarna veel strijd en ook over koloniën. De mens is eigenlijk de wereld aan het ontdekken maar er wordt heel veel gemoord. Spiritueel gezien worden er ook mensen vermoord wegens hun geloof. Dus veel materialisme en kapitalisme wat in die tijd gaande was. Eigenlijk hetzelfde wat nu nog bij mensen speelt maar gelukking met veel minder geweld.

Leave a Reply