Healing & Zuivering de spirituele blog van Alex Bruinsma

Annunaki en de Illuminati

01.05.2014 · Posted in Healing, Spiritueel

annunaki1

Als je op internet zoekt dan vind je over dit onderwerp veel artikelen en vaak meer in de zin van samenzweringen en geheime genootschappen die grote invloed hebben op de wereldmaatschappij. De Illuminati is een geheime groep die zich bezighoud met macht, controle en beinvloeding van de massa op de wereld. Deze groep is zo geheim dat niemand echt weet wie het zijn en wat daarachter zit. Veel politici, industriëlen, mensen met veel invloed worden vaak als stromannen gezien van deze organisatie. De echte macht zit dus bij deze groep en het doel is complete overheersing van de wereld maar op zo geraffineerde manier dan eigenlijk niemand weet hoe precies de vork in de steel zit. Deze groepering schijnt al eeuwen oud te zijn en de precieze herkomst is niet bekend. Al eeuwenlang spelen ze een belangrijke rol in gebeurtenissen in de geschiedenis. Er zijn veel geheime genootschappen in de geschiedenis naar voren gekomen en ook weer verdwenen en er hangt altijd wel een vorm van mysterie bij zulke groepen. De Illuminati wordt door vele gezien als de belangrijkste invloed achter veel gebeurtenissen en hoe het op dit moment gaat in de wereld. Ze besturen in principe de wereld en bepalen wat er gebeurt. Achter veel negatieve zaken wordt door velen de hand gezien van de Illuminati.

Sommigen denken dat de Illuminati voortkomen uit de Annunaki. De Annunaki zijn een groep goden die in de tijd van de Mesopotamische beschavingen werden aanbeden. Rond 5.000 voor Christus begon de eerste beschaving in onze moderne geschiedenis van de huidige mensheid van de grond te komen tussen de rivieren de Eufraat en de Tigris. Hier ontstond een volk die de Soemeriërs werden genoemd. Het land was heel vruchtbaar door de irrigatie die men daar uitoefende. Er is heel weinig bekend over de volkeren die vanaf dat moment daar leefden en ook waar ze vandaan kwamen. Dit volk zal meer als 20 eeuwen daar wonen en tenslotte overgaan in Assyrië en Babylonië, andere beschavingen die nog eeuwenlang standhielden. Lang voordat onze samenleving van de grond kwamen woonden daar dus volkeren die een complete samenleving hadden en het ook eeuwenlang vol hielden.
De Soemeriërs hadden hun eigen goden die ze aanbidden, de Annunaki. De verhalen uit hun godsdienst heeft overeenkomsten met de verhalen in de bijbel. Er zou een gezamelijke bron zijn. De Annunaki komen volgens de Soemeriërs van een planeet Nibiru.
Volgens velen zouden de Annunaki buitenaardsen zijn geweest die de mensheid hebben aangepast. Wij zouden een produkt zijn van buitenaardse experimenten en tenslotte op aarde verder gekweekt zijn om de Annunaki te dienen. Deze buitenaardse ras heerste ten tijde van de Soemeriërs en waren groter als de mens zelf. Zij waren de heersers in het rijk. Dat zou betekenen dat de mensheid van buitenaardse afkomst is en niet via de evolutie theorie hier op aarde ontstaan zijn. Het verklaart bepaalde zaken die we nog niet kunnen verklaren.
De Annunaki zou de mensheid nog steeds in de gaten houden en de Illuminati zouden niets anders dan een uitvloeisel zijn van de Annunaki met hetzelfde doel als voorheen. Als dat zo zou zijn dan betekent dus dat de mensheid al vanaf zijn begin hier op aarde onder controle en invloed staan iets geheims wat we alleen kunnen vermoeden maar nog niet kunnen bewijzen.

In mijn spiritueel werk wordt het bestaan van de Illuminati serieus genomen. Veel misstanden en negativiteit ten nadele van de mensheid wordt aan hun toegeschreven. Vooral omdat er niets daar tegen wordt ondernomen. Het gebeurt vooral stiekem en zonder aandacht te trekken. Het is vooral bedoeld om de mensheid minder bewust te houden en onder controle te houden. De Annunaki hebben hun sporen achtergelaten in onze dna. Ze zouden de mensheid die destijds op aarde was aangepast hebben op hun genetische code met het doel om controle en macht over ons te houden.

2 Responses to “Annunaki en de Illuminati”

 1. Irene says:

  Beste Alex, mijn beste vriendin heeft hier, door jarenlang onderzoek, veel informatie over. Indien jij deze informatie graag met haar wilt delen breng ik je graag in contact met haar.
  Gr.
  Irene

 2. ben geinterereseerd in het complete verhaal.
  wil graag in contact komen met jouw vriendin

  grzt banzsi

Leave a Reply