Healing & Zuivering de spirituele blog van Alex Bruinsma

Demonische entiteiten

11.29.2013 · Posted in Paranormaal, Spiritueel

demon

Bij het horen van het woord “demon” zullen bij veel mensen de rillingen over het lijf lopen. Het zijn astrale wezens die het duister dienen. Demonen zijn geschapen uit negatieve energie en een groot deel is afkomstig uit een soort van bronnen van duistere machten die niets anders doet dan van deze wezens creeeren. Andere demonen worden uit andere negativiteit voort. De enige wat demonen doen is veroveren en zorgen dat je spiritueel niet verder kan groeien. Dit doen ze door veel negatieve energie in je woonomgeving los te laten en ondertussen blokkeren ze je energetisch en zorgen dat je niet verder komt in het leven. Negativiteit trekt andere negativiteit aan en zo kom je in een negatieve spiraal terecht.
Demonen komen anno 2013 in grote getale voor. De energieshift eind 2012 is een oorzaak dat we nu steeds meer zulke entiteiten treffen en de negatieve krachten ook sterker zijn geworden.
Demonen hebben geen ziel omdat ze niet afkomstig zijn van God en zijn dus puur negatieve energie. Ze zijn geschapen met slechts één doel en lijken op een soort geprogrammeerde robot soldaten. Ze vertegenwoordigen dus het duister.
De bron van demonen zijn de duistere engelen die onder invloed staan van de 13e straal. Ooit werd de kosmos door deze negatieve energie getroffen en een deel van de hemelse machten raakten hiervan onder invloed waaronder de machtige engel Lucifer. Deze is nadien verstoten en leidt nu onder de naam Satan het duister.
Er zijn veel soorten demonische entiteiten, heel veel vormen en soorten. Allemaal duister van kleur. Aanwezigheid van demonen geeft ook ons inzichten in ons bestaan. Weten we dat ze er zijn, luisteren we naar ons gevoel ? Zijn we bewust bezig en bewust van de energie om ons heen. Ook wij kunnen negativiteit voeden en ons manier van leven kan een ingang zijn voor demonen. Hun aanwezigheid heeft ook een doel.
Negatieve geesten kunnen ook naar het demonische toe groeien. Een slecht mens die overlijdt en na zijn dood blijft dolen kan onder invloed van demonen verder afdalen in het negatieve. Vaak zijn deze soort entiteiten heel krachtig en best gevaarlijk. Ze bestaan en kunnen het leven van iemand behoorlijk in problemen brengen. Ik zal mijn ervaringen hierover nog beschrijven.
Is je kind bang in het donker dan is het raadzaam om dit serieus te nemen. Kinderen kunnen deze soort entiteiten waarnemen en ik kan me best voorstellen dat je hier bang voor bent. Een huiszuivering kan dan uitkomst bieden.

2 Responses to “Demonische entiteiten”

  1. Hoi, ik weet dat demonen wel bestaan. Je uitleg en de herkomst ervan klopt echter niet. Lees de boeken van Jozef Rulof eens als je meer wilt weten.
    Mvg,
    Frank

    • Ik ken de boeken van Jozef Rulof, maar de spirituele wereld verandert ook en sinds 2012 is de demonische wereld erg nadrukkelijk actief in onze wereld en zijn andere soorten duistere wezens in omloop. Dit door onze jarenlange ervaring in het zuiveren en eigen waarnemingen en ook wat onze gidsen doorgeven. In dit opzicht moet je de boeken van Jozef Rulof ook in een ander daglicht stellen dat spirituele kennis die toen werd doorgegeven meer voor die tijd van toepassing was en je krijgt de kennis door afhankelijk wat bij je jouw bewustzijn past. Doordat de mens meer bewuster wordt verandert ook de spirituele wereld en vinden er andere ontwikkelingen plaats en zo groeien we verder. Was destijds Jozef Rulof een van de weinige spirituele mensen in Nederland, tegenwoordig zijn er zoveel mensen actief en krijgen kennis door en ieder met zijn eigen waarheid.

Leave a Reply