Healing & Zuivering de spirituele blog van Alex Bruinsma

Oog problemen

12.21.2013 · Posted in Healing

oog

Ik las een interessant stuk over het verhelpen van oogproblemen en ik vond het goed om dit ook te delen met anderen. Veel mensen hebben last van slechte ogen en dragen een bril of lenzen.
En een deel laat zelfs hun ogen laseren. Er is een methodiek die oogproblemen kan verhelpen. Het is werk van William H. Bates, een succesvolle oogarts, oogchirurg die ook les gaf in oogheelkunde uit New York. Hij ontdekte dat slecht zicht ontstaat door verandering in de oogbal. Deze veranderingen ontstaan als er chronische spanningen zijn op de oogspieren. Deze hebben invloed op de vorm van onze oogbal en hierdoor ontstaat indirect afwijkingen in onze gezichtsvermogen. Door te leren om deze oogspieren te ontspannen kan men het zicht langzaam maar zeker verbeteren tot men geen bril of lenzen meer nodig heeft. Deze methode heet de Batesmethode en wordt ongeveer 100 jaar al doorgegeven.

Leave a Reply