Healing & Zuivering de spirituele blog van Alex Bruinsma

Zwarte magie is een taboe

12.21.2013 · Posted in Healing, Paranormaal, Spiritueel

zwartemagie

In de praktijk is zwarte magie op dit moment één van de meest voorkomende negatieve energieën waarmee mensen in aanraking komen. Het is niet de zwarte magie waar iedereen niet over wil praten en eerder voorkomt bij voodoo praktijken maar een nieuwere versie die sinds begin 2013 heel actief in Nederland aanwezig is. Het is heel besmettelijk en je hoeft maar met iemand in contact te komen en aan te raken en je hebt het al bij je. Bij ongeveer 80 % van de bevolking is het al aanwezig en doet zijn stiekeme werk. De negatieve energie wordt ook door energetische bindingen doorgegeven en heb dus met iemand een goede band of denk je heel sterk aan iemand, dan kan deze energie ook op deze manier door worden gegeven. Ben je heel kwaad op iemand of ben je heel jaloers, dan volgt ook de energie naar die ander persoon toe. Ook voorwerpen kunnen energie dragen maar het is meer afhankelijk van de materiaal. Natuurlijke materialen kunnen in hun energieveld ook deze negatieve energie dragen en zo kan je indirect anderen besmetten.
Ben je actief als healer of andere therapeut en ben je besmet geraakt ? Dan geef je ook weer door aan al je klanten. Omdat veel mensen deze negativiteit niet herkennen of voelen wordt het hierdoor heel snel doorgegeven. En zij geven het we door aan familie, kennissen en collega’s. En zo gaat het maar door. Het is niet voor niets dat nu 80 % van de mensen drager zijn.

Ben je al een tijd besmet dan besmet je ook je eigen huis. De nieuwere versie van deze negatieve energie verspreid zich heel snel en binnen enkele dagen zit je huis eronder. Als de energie krachtiger wordt dan kan er uit deze energie een negatieve entiteit groeien met een eigen bewustzijn. Dit noemen we een zwarte magie demon of magiër. Deze wezens maken het probleem alleen maar erger. Ze houden de negativiteit in stand en kunnen zelfs op afstand het onder controle houden.

Als je met deze negatieve energie besmet bent geraakt dan wordt je eigen energie aangepast waardoor ze zich gaan gedragen als zwarte magie energie. Bij aanwezigheid van zwarte magie demonen kunnen je eigen energiedeeltjes ook omgevormd worden tot echte zwarte magie energie.

Omdat deze energie heel stiekem werkt, zal je als je daar niet op let, er weinig van merken. Mensen die gevoelig zijn merken wel dat er iets aanwezig is. Het voelt niet fijn, wat opdringerig en het lijkt alsof het om je heen gaat zitten. Mensen worden onrustig en als je een tijdje verder bent, merk je dat je moe voelt. Je energie loopt terug. Langzaam maar zeker wordt dit chronisch en komen er steeds meer lichamelijke klachten. De klachten zoals de energie zich manifesteert zijn dus aards. Wordt je ziek of krijg je een griepje of zo, dan verloopt het herstel erg traag. Je weerstand is namelijk niet meer in orde en hierdoor kan je ook makkelijker ziek worden. Maar ook bij ingrepen kunnen er complicaties plaatsvinden.  Verder kan je het zelf koud hebben, je hebt moeite om warm te zijn. Als je er goed op let voel je dat er iets om je heen zit waardoor je afgesloten lijkt. Dus ook contact naar buiten toe op energetisch en emotioneel niveau is beperkt. Verder gaat de energie in je chakra’s zitten die geblokkeerd raken en dat is het begin van een reeks lichamelijke klachten.  De frequentie en mate waarin deze energie werkt, moet je rekening houden dat na enkele maanden het doel bereikt is.

De reden waarom deze negativiteit zo snel verspreid is niet alleen omdat het zo besmettelijk is, maar schijnbaar maakt de energie gebruik van bepaalde zwakheden of juist neutrale energie in ons energieveld om binnen te komen. En wat ook mogelijk is dat wij het onbewust toelaten of ooit toestemming hebben gegeven om het toe te laten, want energie kan eigenlijk nooit zonder toestemming tot ons komen. Verder heeft een deel van de mensen iets negatiefs in hun karma zitten die nu opgelost mag worden maar nog steeds nog niet goed verwerkt hebben en dat werkt nu nog heftiger door dan voorheen. Ze waren al negatief.
Een ander belangrijker reden is en daar verwijs de titel ook naar, het is een taboe-onderwerp. Omdat heel veel mensen er niets van willen weten of niets mee te maken willen hebben kan deze stiekeme negatieve energie zo aan het werk gaan. Omdat we deze negatieve energie willen negeren is er hierdoor veel te weinig kennis en ervaring in om deze goed te bestrijden.  Het is ook heel makkelijk, want zwarte magie kan heftig zijn, en daarmee willen veel mensen niets van weten. We pakken liever makkelijkere dingen aan, zoals gewoon Reiki geven.  Vaak wordt de naam van deze negatieve energie veranderd van zwarte magie, naar negatieve energie, zwarte energie, demonen energie, negatieve beinvloeding, etc. Puur omdat het woord zwarte magie veel weerstand oproept. En waarom ?
Verder zijn mensen die zwarte magie bestrijden en oplossen in de ogen van andere onwetende mensen ook besmet met zwarte magie. Want wie met zwarte magie werkt is dus zelf ook zwart.
Er dus is veel onwetendheid, te weinig kennis, geen ervaring, er heerst een taboe, men negeert het volledig, etc. Dat is allemaal in het voordeel van deze negatieve energie die begin 2013 met zijn opmars begon. Er is door een duistere macht aan deze energie gewerkt en het is ontstaan uit de hogere energieën die eind 2012 de aarde bereikten. Heel veel mensen waren nog niet aan toe om deze hogere energie te ontvangen en daardoor is een deel van deze energie misbruikt met als gevolg dat er nu veel negatieve energie heerst. De hogere reden van deze negativiteit is om te zorgen dat wij mensen spiritueel verder gaan groeien. Dat is de reden waarom het verspreid wordt.

Bij zuivering van mensen merken we dat de na-effecten van deze nieuwe negatieve energie heftig is. In eerste instantie voelt men weinig na de zuivering omdat de energie zo in onze eigen energie geïntegreerd is waardoor de verandering even tijd kost voordat men het gaat merken. Verder kunnen er veel naverschijnselen ontstaan waardoor men het idee en gevoel krijgt dat het nog heel heftig aanwezig is, wat eigenlijk niet zo is. De overgebleven aura-energie van de negatieve energie werkt nog heftig door ondanks dat je gezuiverd bent. De rest-energie wordt door je eigen systeem via je grondig afgevoerd. Dat kan nog zeker enkele maanden duren. Dus de emotionele en traumatische belasting is best heftig zoals wij het meemaken met onze cliënten die we zuiveren. Voorheen was zwarte magie ook wel heftig maar de naweëen waren nooit zo heftig. Dat geeft aan hoe krachtig en gemeen deze negatieve energie is die nu overal aanwezig is. Het is heel zorgelijk wat er nu gebeurt en ook waar wij tegenaan kijken is dat er maar weinig healers zijn die dit kunnen verhelpen omdat het veel kennis vraagt van degene en zeker ook veel paranormale waarnemend vermogen. Je hebt niet alleen met de negatieve energie te maken maar ook met de negatieve entiteiten erom heen.
Deze komende tijd zullen de gevolgen zichtbaar worden. Een toename van chronische zieken en vermoeide mensen en anarchie in de samenleving zijn de eerste signalen dat er wat aan de hand is en dat zichtbaar is voor iedereen. Hoe dit alles weer rechtgezet kan worden, dat is voor ons nog een raadsel. Het zal zo zijn redenen hebben.

8 Responses to “Zwarte magie is een taboe”

 1. Heb van Veel mensen gehoord dat ik mijn vrouw zijn Door zwarte magie gepakt wij zijn nu sinds 6 weken uitelkaar.
  ik wil graag reële Hulp .
  als u mij kunt helpen

 2. Brigitte says:

  Een hele mooie tekst mooi uitgelegd ik ben er ook achter gekomen dat iemand t bij mij heeft gedaan en ik geef t ook door maar praat hier niet over wat moet ik doen

 3. Ik zou graag zwarte magie weg willen laten halen. +/- 4 jaar geleden heb ik dat al laten doen, maar heb de laatste tijd weer het gevoel dat het er weer is. Ik weet ook 99% zeker wie het bij mij doet, maar ik weet niet hoe ik dat tegen kan gaan.

 4. ik kan iemand dit uw helpen zwarte magie weg willen laten halen

 5. Ik ben zwaar vervloekt ik kan geen hulp vinden een jaar al word ik lichamelijk gemarteld help …..

 6. Ik heb sterk het gevoel dat er wat aan de hand is,wat kan ik er aan doen of laten doen,

 7. Hey allen, ik ben nu ongeveer al 6 maand in een relatie. Alles ging goed tussen mij en mijn vriend, tot ik is op bezoek ging bij hen thuis, eerste keer. Voelde ik me compleet anders na die weekend. Ik begon twijfels te krijgen over men relatie, terwijl alles perfect was die dagen ervoor. Ik ben op vakantie geweest, waar ik om de 3 dagen heel ziek was. Hoge temperatuur, hoofdpijn, veel zorgen… Ik ben teruggekomen, 1 maand later ben ik met hem naar een verloving gegaan bij zijn familie. Sinds dan voel ik me nog erger. Ik weet dat er zwarte magie ooit gedaan is. Geweest op zijn zus en die mensen waren daar ook. Ze bekeken me van hoofd tot teen. Sinds toen ben ik afgelopen dagen heel ziek geweest en is mijn vriend ook precies kouder tov mij. Denk de hele tijd aan weggaan van huis, zorgen, hoofdpijn, ik kan niks precies meer aan dak zelfs zei, beter dood gaan door een ziekte dan deze gevoel meedragen. Ik ben constant ziek terwijl ik zo een gezonde persoon was. Ik was het gezondste en de gelukkigste thuis. Nu is het precies alsof men leven is afgenomen vanbinnen en faal ik in alles en heb ik zin in niks en alles zit me tegen. Maak ruzie met iedereen, ben zo stout en fars geworden. Ik ben niet deze persoon, raar. Zelfs andere zeggen dat ik veranderd ben. Ik sta elke dag op met twijfel over men vriend terwijl hij het beste was wat me overkomen is. Men slaap is zo verstoord, ik word wakker met denken, ga slapen met denken.. Om de 4 uur wordt ik wel is wakker, zeker laatste tijd. Ik voel me zo slecht altijd, opgesloten vanbinnen, zaag en klaag constant. Denk je dat hier zwarte magie achter zit ?

 8. Bestaat zwarte magie?
  Zijn er vrouwen die dat toepassen of doen mannen dat?
  Werkt het?

Leave a Reply