Healing & Zuivering de spirituele blog van Alex Bruinsma

De terugkeer van Jezus Christus

12.16.2013 · Posted in Spiritueel

Christus images

Al vele keren zitten veel mensen te wachten op de terugkeer van Christus op aarde. Al velen hebben het al voorspeld dat het ging gebeuren en als het moment supreme was, gebeurde er helaas niets. Christus laat zich niet voorschrijven wanneer hij mag terugkomen. In het geloof wordt zijn verrijzenis voorspeld op de Dag des Oordeels. Een heftig moment dat we pas op het allerlaatste moment God te zien krijgen terwijl hij er al altijd was. Het is een anti-climax op het moment dat de mensheid bezig is te vergaan. Maar het kan ook betekenen dat we eigenlijk God nooit te zien krijgen en zelfs als de mensheid al vergaan is dat mag ie wel komen maar dan is er niemand meer. Ben je spiritueel bezig en geloof je in reincarnatie dan weet je ook dat onze ziel altijd in de kosmos aanwezig is en bezig is te groeien om weer deel uit te maken van de bron waar ie ooit vandaan komt, God. We zijn allemaal een deel van God. Maar dit even terzijde.
Jezus Christus, waar het nu allemaal om draait. Er is veel mensen die willen dat hij terugkomt. Maar wat dan ? Als hij komt, waar moet hij komen en hoe ? Moet hij weer geboren worden ? Of willen we een heleboel licht zien die de aarde verblind en dat hij geteleporteerd wordt of zo ? Het liefst in een grote liveshow wat net op tv is. Of mogen engelen hem brengen vanuit de hemel ?
Wat er ook mag gebeuren, de impact zal groot zijn. De kerken zullen weer vol lopen en er zal naast vreugde ook angst aanwezig zijn. Vooral bij degenen die nooit meer naar de kerk gegaan zijn. Maar er zullen ook vragen komen, wat komt hij doen ? Of twijfel, is het echt Jezus Christus ? of is het de duivel die zich voordoet als Christus ? Dus daar ontstaat ook angst. De wetenschap zal een DNA-test overwegen. Er is nog een doek van een lijkwade uit Turijn volgens mij en mogelijk kunnen we een DNA vergelijkend onderzoek doen. Of zelfs kijken hoe oud zijn DNA is. Dan is het wetenschappelijk onderbouwd. We willen wonderen zien. Hoe hij ongeneeslijke zieke mensen kan genezen. Moet hij dat allemaal eerst doen om zich te bewijzen ?
Nee, dat hoeft ie echt niet te doen.
Er zijn genootschappen die hem opeisen of denken dat hij alleen voor hun is. Nee, Jezus Christus is voor iedereen, ongeacht je geloof, ras, uiterlijk, rang, salaris, sexuele geaardheid, strafblad, etc. Het maakt hem niets uit. Iedereen is hetzelfde.

Ik kwam Jezus Christus zelf tegen in een korte droom die ik mocht ervaren. Het was een bewuste droom en ik zag iemand zitten. Wat opviel was een soort aureool om zijn hoofd en toen ik hem naderde keek ik een bijzonder lief gezicht wat ik nooit eerder heb gezien. Ik schrok me te pletter omdat ik hem meteen herkende. “Maar jij bent Jezus Christus !” riep ik. Ik was zo onder de indruk dat ik spontaan wakker werd maar nog deels zweefde boven mijn lichaam en het duurde even voordat ik weer goed geaard was. Zo bijzonder was deze ontmoeting en het maakte zoveel indruk. Hij wilde met me praten en achteraf heb ik zo’n spijt gehad dat ik wakker werd, want ik wilde weten waarover hij met me wilde praten. Twee lichtwerkers onder elkaar is altijd bijzonder.
Dus mocht je hem tegenkomen, je zult het weten, want Jezus Christus hoeft zich niet te bewijzen. Alleen al het zien en ervaren is genoeg. En dat is het bijzondere van deze lichtwerker, want dat was hij. De impact is dus heel groot mocht hij op aarde komen. De samenleving zal helemaal van slag zijn en zijn komst wordt media-nieuws en niemand heeft het ergens anders meer over. Hoe lang zal dit duren. Allereerst zullen allemaal belangrijke kerkelijke leiders en regeringsleiders hem willen ontmoeten. Maar men is ook voorzichtig en mogelijk vrees. Want zal zijn komst ook betekenen dat geheime zaken en bedrog boven water zullen komen ? Jezus Christus staat ook voor eerlijkheid en waarheid, maar ook vergeving.
En kan zo nog lang doorgaan want er allemaal kan gebeuren. In het kort gezegd, we zijn er nog lang niet aan toe om Jezus Christus hier op aarde te ontvangen. Dat is ook de reden waarom we eerst moeten groeien zodat bijzondere zaken die later heel normaal zijn dan pas kunnen plaatsvinden. Vaak beseffen we niet dat we pas 2000 jaar goed bewust zijn geworden en bezig zijn om ons te ontwikkelen en vooral afgelopen eeuw is het bijzonder snel gegaan. Maar het is allemaal nog heel pril en kort wat we allemaal doen, en we denken altijd dat we er al zijn. De ego van de mensheid is zo bijzonder dat we altijd denken dat wij het zijn, maar we zijn niet altijd bewust dat er veel meer is dan alleen de mens.
De mensheid zal groeien en langzaam maar zeker zal ons bewustzijn naar hogere dimensies groeien en dan zullen we merken dat Jezus Christus daar ook al is en zullen we hem ontmoeten en met hem in contact komen en krijgen we ook de waarheid te horen hoe het nu echt zit. Maar naast hem zijn er nog veel meer bijzondere lichtwezens die samenwerken en waarmee we ook in contact zullen komen. Maar om deze stap te doen zullen we moeten leren te accepteren wie we zijn en waarvoor we hier zijn. En dan komt vanzelf het moment als het zover is. Dan zullen jullie ook een bijzondere droom krijgen waarin je iemand persoonlijk mag ontmoeten, zonder camera’s, en zonder andere vervelende mensen. Dan zal je merken hoe bijzonder Jezus Christus is.

Leave a Reply