Healing & Zuivering de spirituele blog van Alex Bruinsma

Bezetenheid komt vaak voor

11.29.2013 · Posted in Paranormaal

bezetenheid1

Bezetenheid was is dit precies ? In de ergste gevallen kent iedereen de scenes uit de film The Exorcist. Dat is wel meest extreme versie wat mogelijk is. In de praktijk hebben veel mensen last van een auralifter of negatieve entiteit. In enkele gevallen is het extreem tot het demonisch af en vooral het demonische komt steeds meer voor op dit moment. In de meeste gevallen kan ik zelf wel afhandelen en beperken deze soort entiteiten zich tot lichamelijk ongemak, blokkades van chakra’s, (over)vermoeidheid, en in mindere mate een vorm van negatieve beinvloeding. Verder veroorzaken ze onrust in jezelf, angstgevoelens, en beperken je in je spirituele groei. Niet iedereen gaat meteen denken aan bezetenheid of entiteiten. Maar het komt heel veel voor. Bij het zuiveren van huizen worden nu altijd de bewoners ook gezuiverd en komt altijd wel wat tegen en soms heeft het gehele gezin een entiteit bij zich. In extreme gevallen moet ik mij ook wenden tot een collega die hier gespecialiseerd in is.
Hoe herken je het bij jezelf ? Kijk eens in de spiegel. Een strakke, gespannen blik, aparte doordringende ogen, onrust die je niet verklaren, slecht slapen, onverklaarbare medische klachten, angst of negatieve gevoelens die je niet kan plaatsen, jezelf niet zijn op bepaalde momenten, negatieve kijk op het leven en naar anderen toe. Je bent niet jezelf en probeer ook eens te kijken hoe een jaar geleden was. Vaak zijn persoonlijke veranderingen gaande waar je niet echt bewust van bent. Gespannen gevoel op bepaalde plekken in of op je lichaam, het gevoel dat je een bepaalde last meedraagt. Dingen of zaken in je leven lopen niet zoals het moet. Het zijn vaak dingen waar je niet bij stilstaat.
Vooral de medische klachten en onrust/angst zijn vaak problemen die men niet kan handelen en bij zuivering verdwijnen ze direct.
Via mijn collega is een krachtige kosmische bescherming in het leven geroepen die gevoelige/spirituele mensen mogen gebruiken om zichzelf te beschermen en hun huis tegen het negatieve wat op dit moment in Nederland aan een opmars bezig is.
In de praktijk zie ik dat 7 tot 9 van de 10 mensen besmet zijn met negativiteit in al zijn vormen, en dat is best veel, eigenlijk verontrustend wat er gaande is.

Ook tijdelijke bezetenheid komt voor of bezetenheid in mindere mate. In huizen met entiteiten kunnen bewoners als ze minder goed in hun vel zitten last hebben dat een entiteit hun tijdelijk kan beinvloeden in negatieve zin. Zo ontstaan ruzies om niets.

Leave a Reply