Healing & Zuivering de spirituele blog van Alex Bruinsma

Een huiszuivering in Drenthe

11.29.2013 · Posted in Paranormaal

geesten1

Ik maak veel bijzondere dingen mee als ik op pad ga. Een van de gevallen wat ik me herinner is een huiszuivering ergens op het platteland van Drenthe, in de veenkolonie. De vrouw des huizes is helderziend en zag de zwarte schimmen het huis uitvliegen toen ik binnenkwam. Ze waren bang voor me dus de klus was al geklaard. Maar ik nam hier geen genoegen mee en heb de zuivering uitgebreid tot het buitengebied om hun huis.
Echter een tijd na de huiszuivering begon het weer te “spoken” in huis. De electra viel midden in de nacht elke keer om onverklaarbare redenen uit en het echtpaar vluchtte daarom het huis uit om elders te overnachten. Ik werd gemaild om hulp. Het spookt weer, ze zijn niet weg. Maar gelukkig won ook het gezonde verstand. Bij nader inspectie bleek de wasmachine elke keer kortsluiting te veroorzaken. Nadat deze vervangen was, waren de problemen voorbij.
De strekking van het verhaal : gebruik ook het gezonde verstand als er iets in huis gebeurt. Pas als het echt onverklaarbaar is en alle andere oorzaken zijn uitgesloten, dan kan het inderdaad paranormaal zijn ……….

Leave a Reply