Healing & Zuivering de spirituele blog van Alex Bruinsma

Patentnummer 3.482.203 : de Mens

12.02.2013 · Posted in Spiritueel

robot

De meeste science-fiction series en films spelen zich af in de toekomst in de komende 1000 jaar. Dus het jaar 2.640 en nog wat. De meeste wagen het niet op ergens te beginnen in het 483.240 jaar na Christus, want de vraag die hier oproept is : bestaat de mensheid dan nog wel ? Bij deze vraag staan veel mensen niet bij stil want we leven in het nu, ons leven. Wat daarna gebeurt is voor velen niet van belang, terwijl we toch de eerste kiemzaadjes daarvoor schapen : onze kinderen. Maar goed, mijn verhaal die begint in het jaar 8.429 na Christus. We leven dan in een multi-dimensionale samenleving. Er zijn mensen die inmiddels in de 14e dimensie leven en er zijn ook laag-spirituelen die nog in de 3e dimensie actief zijn. Mijn verhaal gaat over eentje uit die lage dimensie. Hij heet Jorjan Huizinga. Het is moeilijk om een originele naam te verzinnen dus ik heb zitten Googlen, deze naam bestaat gelukkig niet. Dit om te voorkomen dat er iemand aangesproken voelt. Jorjan is een bijzonder mens. Inmiddels is hij 86 jaar oud en dat lijkt heel oud. Maar inmiddels in de toekomst is dat pas de leeftijd waar de midlife crisis begint. Op die leeftijd is dat veel heftiger als nu. Jorjan is van beroep wetenschapper, maar niet zomaar eentje. Hij heeft doctors titels in neurologie, biologie, natuurwetenschappen, medische wetenschappen en de leer van het leven. Hij grossiert in titels en is bekend in de wetenschap. Hij heeft echter van zijn werk zijn passie gemaakt en wil als eerste wetenschapper een mens maken. Puur uit materie en scheikundige / chemische processen. Inmiddels 86 jaar oud kan hij eindelijk patentnummer 3.482.203 laten registreren. Zijn uitvinding : de Mens. Hij is wereldnieuws en de pers komt hem opzoeken. Het proces om een mens te produceren is een boekwerk van ruim 44.202 bladzijden en het hele gebeuren duurt maar liefst 218 dagen voordat je eentje klaar hebt. Iedereen wil zijn mens zien en dan komt het moeilijkste, functioneert het is als mens ? Het hele probleem is echter, het bestaat, het reageert als mens, maar er zit weinig gevoel in. Verstandelijk doet het wat als ieder mens doet, het mist toch het een en ander wat voor Jorjan niet te bevatten is. Het is in principe nog steeds een robot maar dan op hoog niveau. Jorjan beseft dat ook en zoekt verder om een antwoord te vinden waarom het nog geen echt mens is. Jaren verstreken en inmiddels is Jorjan 142 jaar oud geworden. Mensen worden gemiddeld in de toekomst rond de 175 jaar oud, afhankelijk in welke dimensie je leeft.
De antwoord op zijn vraag waarom zijn Mens geen mens is heeft hij niet gevonden. Zijn perfectie in het productieproces is wel verbeterd en inmiddels kan hij een mens produceren binnen 2 weken tijd. Er lopen op dat moment al ruim 22.000 modellen rond die diverse taken verrichten. Maar altijd onder toezicht van mensen want ze kunnen toch niet zonder. Maar toch, dat ene antwoord. Het komt op een moment dat hij het niet verwacht. Als hij in een boekhandel rondloopt om te kijken voor een interessante boek komt hij toevallig op de spirituele afdeling terecht. Zijn ogen vallen op de titel “Leven na de dood”. Hij pakt het boek en begint er doorheen te bladeren. Gefascineerd koopt hij het boek en begint het thuis te lezen. Er komen nu antwoorden na boven wat een mens is en nu begrijpt hij waarom het hem niet lukt. Jorjan is op een hoge leeftijd en na lang zoeken naar antwoorden toch spiritueel geworden. Hij begrijpt nu hoe het in elkaar zit. Het leven is niet zomaar iets, maar iets wat gegeven is. En daar kan hij zelfs ondanks al zijn kennis en ervaring niet aan tippen. Hij heeft nu rust en heeft er vrede mee. Er is nu een einde gekomen aan zijn lange zoektocht naar antwoorden. Hij is spiritueel geworden en heeft de antwoorden gekregen. Niet zoals hij dacht maar wel wat hem tevreden stelt, en hij voelt dat het de juiste antwoord is. Daar kan niemand om heen.
Hoe is het met zijn Mens ? Die ligt nu te verstoffen in zijn onderzoekslab, want hij beseft nu dat hij datgene niet kan creëeren wat hij graag wilde : puur liefde. Dat is wat hij mist en waaruit elke mensziel bestaat. De echte bron van dit alles is op één plek aanwezig, hoog in de kosmos. Zo is Jorjan van de 3e dimensie in één keer gegroeid naar de 8e dimensie. Zoveel inzichten kreeg hij door en besluit hij deze nieuwe wetenschap te omarmen en ondertussen leest hij heel veel spirituele boeken.

Leave a Reply