Healing & Zuivering de spirituele blog van Alex Bruinsma

De nieuwe negativiteit

11.29.2013 · Posted in Spiritueel

zwartemagie

Het is druk met het energetisch zuiveren van huizen en personen. Na een rustige periode waar ik even afstand moest doen van alle negatieve energieën heb ik de draad weer opgepakt en overal waar je komt voel je de overlast van negativiteit. Het is niet voor niets dat je overal merkt dat het nu Nederland minder gaat. Nederland zit in een negatief spiraal. Hoewel er ook positieve dingen gebeuren heeft de meerderheid bewust of onbewust last van negatieve energie en aanwezigheid en versterkt onze manier van leven en hoe we in het leven staan deze negativiteit. Wat is er gaande ?
Eind 2012 kwam vanuit de kosmos hogere energietrillingen richting de aarde. Het is onderdeel van ons proces om naar een hogere dimensie te gaan. Er kwamen in 2012 zoveel positieve berichten in de spirituele wereld dat de hoop dat er wat ging gebeuren steeds meer vat kreeg op veel mensen. Het leek wel of de hemel op aarde kwam. Echter nu we richting eind 2013 op gaan, merken we dat er weinig gebeurt is. De dualiteit van positief en negatief kunnen wij als mensen nog lang niet loslaten. Hoewel de positieve energie in trilling omhoog gaat, vergeten heel veel mensen dat ook de negativiteit in trilling omhoog kan gaan. Ook in de hogere dimensies is negativiteit aanwezig. Rond het midden van 2012 kwamen heel veel negatieve energie en demonische entiteiten vanuit de aarde omhoog richting de oppervlakte. Er werden vele poorten geopend vanuit de grond. Bij huiszuiveringen werden steeds meer poorten zichtbaar die vanuit de grond leken te komen. Daarnaast ging ook de negativiteit muteren naar de hogere dimensie toe. Het werd krachtiger en zelfs besmettelijk. Hoewel wij als mensen ook in trilling omhoog gaan, bleek de negativiteit ons twee stappen voor te zijn. Op veel plekken is de negatieve energie in zijn volle glorie al aanwezig en ook de nodige negatieve entiteiten. Deze nieuwe energieën heeft op dit moment vrij spel en eigenlijk
op vele plekken waar mensen bij elkaar komen en ontmoetten worden vele mensen besmet en veel zijn er nauwelijks bewust van. Het zijn vooral de gevoelige en spirituele mensen die merken dat er iets niet klopt. Men voelt onrust, men ervaart vermoeidheid en het gevoel dat je op een of ander manier afgesloten bent.
De energie houd zich vooral bezig om mensen in hun spirituele groei te belemmeren. Daarnaast zal de energie in de loop der tijd steeds meer mensen vermoeiender maken en ook zullen chronische ziektes de kop op gaan steken, want de energie werkt als een sluipmoordenaar. De balans van positiviteit en negativiteit zal ooit wel weer herstellen maar dat kost tijd en voordat wij zover zijn, zijn we zeker al een aantal jaren verder. Maar voordat alles hier in Nederland goed en wel gezuiverd is, zullen we allemaal onze lessen hier uit mogen trekken. Het gebeurt natuurlijk niet voor niets. Op een vrij heftige manier worden wij geconfronteerd met onze manier van leven, onbewust zijn van de
negatieve kant. In grote lijnen zal dit invloed hebben op de maatschappij en alle ontwikkelingen die gaande zijn.
De negativiteit is vooral in Nederland actief, omdat hier ruim 80 % van de lichtwerkers van de wereld verblijven. Nederland is een bijzonder spiritueel land. Kijk maar eens hoeveel spirituele en alternatieve websites actief zijn. Nergens anders vind je zoveel mogelijkheden als in Nederland. Echter door ons voornamelijk te richten op het positieve zijn we nauwelijks bewust dat het negatieve ook bestaat. In harmonie is het 50 % van alles, want positiviteit bestaat naast negativiteit. Het houd elkaar in evenwicht.
We noemen dit dualiteit en dat is iets waar we nog steeds mee te maken hebben.
Gezien het aantal hulpaanvragen die ik binnenkrijg en de mensen die ik bezoek, krijg ik de laatste tijd bijna alleen maar te maken met de nieuwe soort negativiteit.
De klassieke auralifters of dolende overledenen kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen. Het is eerder negatieve energie uit de 4e dimensie en de bijbehorende entiteiten die mensen nu het leven zuur maakt.

Leave a Reply